IPTV från Sappa

Iptv är den senaste tekniken som används för att sända tv. Iptv skickar ut tv-sändningen via bredbandet istället för ett specialbyggt tv-nät som vanlig kabel-tv. Med iptv kan du ta del av flera program på en och samma gång! För när du tittar på digital-tv via Sappas iptv-box kan du spela in två program samtidigt som du tittar på ett tredje. Du kan också pausa i livesändningar.

Börja med Sappa Alltid
Sappa Alltid är Sappas instegspaket och det är där ditt abonnemang börjar. Med Sappa Alltid på plats kan du skaffa kanalpaket och kanaler samt beställa matcher från bland annat SHL och Allsvenskan.

De här kanalerna ingår i Sappa Alltid:

För att kunna se på Sappas iptv så behöver du en digitalbox. Sappas digitalbox för iptv, Dilog DIP-701 är en snygg, smart och smidig digitalbox. Boxen ger dig utmärkt bild och har smarta funktioner. Du kan ansluta en extern hårddisk med USB-kontakt (USB 2.0) för att spela in dina favoritprogram, hårddisk köper du till separat.

Kostnadsinformation
Sappa Alltid: 49 kr/mån IPTV-box: Dilog DIP-701 från. 595 kr. Du betalar endast en engångskostnad för din box. Startavgift: 395 kr (engångskostnad)

Hur kommer jag igång med tjänsten?
Först väljer du det kanaler och paket du önskar ha i ditt tv-utbud hos Sappa. Du har ungefär 160 kanaler att välja bland. Sedan kommer Sappa skicka hem en digitalbox till dig. När du har fått digitalboxen skall denna kopplas till uttag 4 (LAN 4) på din kundutrustning (Den vita boxen, CTS) med en nätverkskabel. Så här kopplar du in din IPTV-box.. Inkopplingsguide.