Badtemp Webcam Mycket Väl Godkänt i kundnöjdhet!

Butiken

Besök gärna vår välsorterade butik

Välkommen in i vår butik där du hittar vitvaror, lampor och mycket annat smått och gott till hemmet.

Advent närmar sej och vi har laddat butiken med adventsbelysning, reservlampor och slingor!

Vi förlänger våra öppettider för att göra det möjligt att besöka oss. Vill ni komma på annan tid, ring så försöker vi lösa det också.

Måndag – Torsdag 10.00-17.00
Fredag 10.00-19.00
Lördag 9.30-14.00
Onsdag 23/12 10.00-13.00

Ingen lunchstängning denna veckan.

Allt du behöver till hemmet – och lite till

I vår butik hittar du ett stort urval av det du behöver till ditt hushåll. Köksutrustning för att laga mat, baka, duka och förvara. Du hittar saker för att göra det fint och mysigt hemma och många förslag till presenter. Och vi har det mesta som en elbutik ska ha; exempelvis eltillbehör, batterier, radiatorer, rakapparater, hårtorkar, eltandborstar och mycket mer. Välkommen!

Belysning i olika stilar för olika ändamål

Hos oss hittar du belysning för hela hemmet och alla årstider. Allt från den dekorativa ljusslingan och den stilfulla taklampan till julens olika stämningsbelysningar. Du hittar de trendiga "industrilamporna" för olika ändamål men även de klassiska tidlösa lamporna. Och glöm inte utomhusmiljön – vi har många förslag på hur du kan ljussätta ditt hus och din trädgård.

Glödlampan är en mer än 100-årig uppfinning som håller på att släckas för gott. Kom in så hjälper vi dig hitta rätt ljuskälla för rätt ändamål. Här finns ett brett utbud av dagens ljuskällor såsom LED-lampor, halogenlampor och lysrör.